Пиян шофьор блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита

...
Пиян шофьор блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита
Коментари Харесай

Пиян шофьор блъсна 8 автомобила в Пловдив - какви са щетите

Пиян водач блъсна 8 паркирани автомобила в Пловдив и опита да избяга. Инцидентът е от вторник вечерта, а в сряда сутринта част от жителите на ул. " Поп Манол " намират колите си с разнообразни вреди.



В 8:30 часа, когато дойдох, заварихме няколко одраскани, ожулени коли. Извършителят е един - момче, което кара S класа. Доста вреди има, за много хиляди левове съгласно наша сметка от през вчерашния ден. От 21:30 вечерта индивидът се е блъснал в крайната кола, избутал е друга на средата на пътя и след това е траял, като най-вероятно се е прибрал у тях, описа застрахователят Павел Бухчев, който работи наоколо.

Улицата е еднопосочна и много хора коли минават по нея. В непосредственост има учебно заведение и огромната част от водачите съблюдават разпоредбите, сподели още Бухчев. Всички притежатели ще могат да изискат обезщетение от застрахователя на пияния водач.

След като екипът открива автомобила, безусловно по горещи следи потегля надолу по улицата и го намира паркиран на към 300 м от мястото. Провеждат диалог с лидера, който не отхвърля да е провокирал произшествието. Пробата му за алкохол регистрира 2.07 промила, чакат се резултатите и от химическата експертиза, изясни Йордан Милушев шеф на КАТ Пътна полиция - Пловдив.

По случая има формирани две досъдебни производства.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР