Пиян румънски турист беше изваден със сила и...шамари от морето.

...
Пиян румънски турист беше изваден със сила и...шамари от морето.
Коментари Харесай

Спасител от Несебър извади със шамари пиян румънец от морето

Пиян румънски екскурзиант беше изваден със мощ и...шамари от морето. Случаят е от Несебър, а спорът избухва, откакто летовникът с надуваем дюшек отхвърля да излезе непринудено от бурното море. Кадри от сцената бяха качени в групата „ Шофьори Несебър”, оповестява Нова телевизия.

Записът е сниман на Южния плаж в Несебър през уикенда. Участник в него е Йордан Костадинов, който към този момент 7 години е воден избавител. Разказа, че флагът бил жълт поради бурното море.

Деца от варненско село избавиха самоубиец

Двама мъже с надуваем дюшек не реагирали на трикратния звуков сигнал да излязат от морето. Във водата първо влезнал различен избавител.

„ Влезе моят сътрудник и те започнаха да буйстват. Влязох и аз. Видях, че индивидът е използвал алкохол, в смисъл миришеше на алкохол. Обясних му, че е неразрешено. Той взе да буйства, да псува”, споделя Йордан Костадинов.

Румънецът отказвал да извърши разпорежданията на спасителите, описват те. Така се стигнало до конфликта. „ След това съкрати дистанцията сред нас и аз надлежно го бутнах малко по-силно и той падна. Все отново и ние сме хора, имаме нерви”, декларира Костадинов. Приятелката на румънския екскурзиант се извинила на спасителите. А шефът на водно-спасителната работа на плажната линия не вижда проблем в държанието на спасителите.

„ Той няма за какво да бъде осъден, защото той си е приключил работата, за която е тук - да резервира спокойствието и живота на хората”, съобщи Иван Георгиев, шеф на водноспасителната работа.

При сходен спор водните спасители все още разчитат само на плажния патрул, до идването на полицията. Смятат, че би трябвало да има наказания за всички непокорни летовници. А Йордан Соктадинов съжалява, че си е изпуснал нервите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР