Пиян пловдивчанин се опълчи на полицията и се озова в

...
Пиян пловдивчанин се опълчи на полицията и се озова в
Коментари Харесай

Диващина в Пловдив: Пиян наби гаджето си публично, подпали ж...

Пиян пловдивчанин се опълчи на полицията и се озова в ареста. Екшънът се разиграл към 20 часа в петък в " Източен ". Тогава солидно почерпеният мъж си спретнал скандал с дамата, с която живее на фамилни начала. Конфликтът се разразил пред дома им. Пияният взел персоналната карта на приятелката си и я изнудвал за пари, с цел да я върне. Тя подала сигнал на тел. 112. Напрежението ескалирало. На място дошъл екип на Шесто районно. 

Като видял чиновниците на реда почерпеният нервак скочил и блъснал пестник по челото на гаджето си и незабавно по-късно още един, този път по бузата.  Униформените се намесили, като се пробвали да прекратят насилието, само че пловдивчанинът траял да замахва с юмруци както към дамата, по този начин и към тях.  Оказвал опозиция, като при тази битка съумял да прогори и да подпали полареното горнище на униформата на единия служител на реда.  Борбата траяла като в последна сметка чиновниците на реда съумели да усмирят пияния и да му сложат белезници.

Изправен пред съда, пловдивчанинът показал, че не е посягал на служителите на реда и че не той, а те го били удряли. Магистратите определили думите му като защитна версия и не им дали религия. В последна сметка е приет за отговорен и му е несъмнено наказване - задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи за две денонощия. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР