Пиян пътник се нахвърли на бой на шофьор и на

...
Пиян пътник се нахвърли на бой на шофьор и на
Коментари Харесай

Заспал пияница вдигна във въздуха автогара Север

Пиян пасажер се нахвърли на пердах на водач и на охранител на автогара " Север ", научи " Марица ". Екшън сцените се разиграли в късния следобяд преди броени дни. На един от секторите на автогарата дошъл междуградски автобус. Пътниците слезли, а откъм гърба останал възрастен мъж. Шофьорът му извикал, че би трябвало да слиза, само че никой не го чул. Пътникът бил задремал надълбоко след солидна почерпка с алкохол.

Шофьорът пробвал да го разсъни. Викал му, бутал го, ръчкал го, обаче индивидът не желал да си прекъсне сладката сънливост. Рейсаджията викнал подкрепление - един от охранителите на автогарата. Със взаимни старания двамата съумели да го разсънят и му споделили, че би трябвало да слезе от рейса.

Тук обаче екшънът почнал. Пияницата почнал да псува като каруцар и да заплашва дръзналите да му пресечен съня. Дори посягал с юмруци и почнал да гони охранителя из автогарата. Свидетели станали чакащите по обособените браншове. Само след няколко минути на място пристигнали униформени от Трето районно, които задържали нападателния алкохолик. Той бил изправен пред съда, като магистратите му определили санкция в размер на 300 лева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР