Пиян младеж удари с колата си джип на МВР-Монтана във

...
Пиян младеж удари с колата си джип на МВР-Монтана във
Коментари Харесай

Пиян и разсеян! Млад мъж удари с колата си джип на МВР-Монтана във вършечко село

Пиян юноша удари с колата си джип на МВР-Монтана във вършечко село, научи BulNews.
Пътният случай е станал през вчерашния ден. Около 16.45 часа дежурен автопатрул на районното ръководство във Вършец получил сигнал за зародило ПТП в село Долно Озирово. Веднага на мястото пристигнали униформени, които открили два леки автомобила с нанесени материални вреди - лек автомобил „ Ланд Ровър Дефендер “ с нанесена вреда на предната ризница, благосъстоятелност на регионалната дирекция на МВР-Монтана, ръководен от чиновник на районното ръководство във Вършец и лек автомобил „ Астра “ с великобританска регистрация. Втората кола била с нанесена вреда на предните леви калник и врата, благосъстоятелност и ръководен от 28-годишен гражданин на Вършец.
При осъществената инспекция е открито, че лидерът на „ Астра “-та при придвижване на заден ход на дясно не се съобразил с престояващия зад него полицейски автомобил и го блъснал в предната ризница. И на двамата участници в злополуката е осъществена проба за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 1.13 промила на лидера на "Астра "-та.
На отговорния водач са формирани 2 акта по Закона за придвижване по пътищата. Демонтирани са двете регистрационни табели на колата и са отнети шофьорската му брошура и свидетелството за регистрация на МПС-то.
Работата по случая продължава районното ръководство във Вършец.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР