Пиян младеж е катастофирал в паркирана кола и магазин Лом,

...
Пиян младеж е катастофирал в паркирана кола и магазин Лом,
Коментари Харесай

Алкохолът не прощава! Пиян голфаджия се заби в кола и магазин в Лом, прати приятел в болница

Пиян юноша е катастофирал в паркирана кола и магазин Лом, оповестиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, в 18.45, на ул. "Софийска " в града. 23-годишен недееспособен локален гражданин управлявал лек автомобил "Фолксваген Голф " с монтанска регистрация, с посока на придвижване от контролно-пропусквателен пункт Лом към града. С него във возилото пътувал и 22-годишен негов съгражданин.
По данни на Министерство на вътрешните работи той се движил с несъобразена скорост с релефа на местността и при втурване и излизане от десен завой, лидерът губил надзор над колата, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъсна; челно в паркиран "Опел Астра ", след което се забил и в магазин.
Ударът е бил толкоз мощен, че по двата автомобиила има обилни материални вреди, а пасажерът от "Голф "-а е получил телесна щета на пасажера в колата, изразяваща се в счупени ребра. Пострадалият е настанен за лекуване в ломската болница, без заплаха за живота. При осъществената инспекция с техническо средство е открито, че лидерът на "Фолксваген "-а ръководи с централизация на алкохол в кръвта от 1.31 промила.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и формирани две досъдебни производства. Водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом. Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР