Пиян млад човек убива друг пиян млад мъж. Това е

...
Пиян млад човек убива друг пиян млад мъж. Това е
Коментари Харесай

Цветелин Кънчев: Езикът на омразата в социалните мрежи, трябва да бъде разследван и да се наказва


Пиян младеж убива различен пийнал млад мъж. Това е станало в Кюстендил. Това е доста примитивно решение на спорове, особено за гетото. Това сподели общественият антрополог Харалан Александров в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Огромното достижение на обществеността е, че съумя да се оправи с насилието и примитивизма, присъщи за мутренските времена. Тази просвета на гетото бе изтласкана в ромските махали “, добави той.

„ Няма неуспех в ромската интеграция, тъй като нищо не е правено. Каракачанов би трябвало да разпореди цялостна инспекция и да разкрие на кой и какви пари са дадени за интеграция на ромите “. Това съобщи водачът на партия "Евророма " Цветелин Кънчев.

Според него е любопитно, че в най-бедната част на България - Северозападната има максимален брой образовани роми. „ Трябва да се види и другата страна “, добави той. „ Имало е пияна компания, псувни, сборичкване в Кюстендил. Защо никой не споделя, че един възрастен ром бере душа след конфликта?, пита се ромският барон. „ Не се ли обърне внимание, националистите ще възпламенят страната “, предизвести Кънчев.

„ Езикът на омразата в обществените мрежи, би трябвало да бъде разследван и да се санкционира “, безапелационен бе той.

Александров попита кой образец би трябвало да следват децата в гетата? „ Стълбовете на обществото са естествените хора, които вървят на работа “.

Кънчев е уверен, че от описите с хората, свързани с ромската интеграция, ще изплуват доста забавни имена. „ Дори 3% роми няма измежду тях “, акцентира Кънчев.

„ Голяма част от ромите в махалите не са в страната, а са в чужбина. Интеграцията в Европейски Съюз на тези общности, води до положителни резултати “, съобщи Александров.

„ Гетата не могат да бъдат разрушени. Това предложение е популизъм и отклонение на публичното внимание. Къде ще отидат тези хора? “, попита още Кънчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР