Пиян мъж е арестуван, след като се показал от кола

...
Пиян мъж е арестуван, след като се показал от кола
Коментари Харесай

Този Див Северозапад! Пиян се показа от кола и размаха среден пръст на полицаи в Монтанско, арестуваха го

Пиян мъж е задържан, откакто се посочил от кола и посочил междинен пръст на служители на реда, оповестяват от полицията в Монтана. 
Грозната сцена се е разиграла към 15.30 часа през вчерашния ден в село Дългоделци. 40-годишен локален гражданин се возел в кола, благосъстоятелност и ръководена от юноша на 19 години от същото село. Минавайки около патрулен автомобил на полицията,в  който имало униформени чиновници, без никакъв мотив и причина, пасажерът решил да покаже отношението си към тях. Той се посочил през прозореца и отправил неприлични жестове, ориентирани към полицейските чиновници в автомобила, изразявайки се в проявление на междинен пръст. 
При последвала инспекция на колата е открито, че пасажерът е в очевидно нетрезво положение. Той лъхал на алкохол и имал несъответстващо държание. 
С дейностите си мъжът жестоко е нарушил публичния ред и е провокирал отвращение у чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Той е арестуван за период от 24 часа в ареста в Лом. Съставен му е акт по Указа за битка с дребното безчинство, като казусът ще бъде показан пред съда за взимане на отношение.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР