Пиян и дрогиран шофьор се заби в полицейска кола в

...
Пиян и дрогиран шофьор се заби в полицейска кола в
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор рани двама полицаи в Букурещ

Пиян и дрогиран водач се заби в полицейска кола в Букурещ и рани двама служители на реда, предават медиите в Румъния. Сцената се разигра късно тази нощта. 

31-годишният мъж не обръща внимание на сигналите на служителите на реда да спре и продължава да кара с превишена скорост.

Органите на реда го преследват до шосето “Колентина ”, когато колата на лидера се забива в полицейски автомобил, движещ се по трамвайната линия. Двамата униформени в патрулката са ранени. Пострадал е и лидерът на автомобила. 

Тест с дрегер открива, че преследваният водач е имал 0,41 промила алкохол в кръвта. Проверката засича и неразрешена субстанция в организма му. Мъжът е отведен в централата на Института за правна медицина за взимане на биологични проби. Разследването по случая продължава. 

Междувременно различен водач в Румъния, който карал със 135 км/ч в обитаемо място с оптимално позволена скорост 50 км/ч, изиска наказването му да бъде анулирано. Той е санкциониран с 1300 леи и е с отнета шофьорска брошура за три месеца. 

Мъжът заведе дело против полицията в Търгу Жиу, защото не е склонен с регистрираната от полицията скорост. Той упорства да получи видеозапис и инспекция на радарното устройство. 

“В протокола не е маркиран методът, по който е измерена скоростта, както и посоката на придвижване и това основава огромни подозрения по отношение на законосъобразността и валидността на протокола ”, разяснява водачът, представен от уеб страницата Зиаре. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР