Пиян и дрогиран шофьор помeте девет паркирани автомобила в столичния

...
Пиян и дрогиран шофьор помeте девет паркирани автомобила в столичния
Коментари Харесай

Мъж помете 9 коли в София и отказа тест - размина се само с глоба и отнета книжка

Пиян и дрогиран водач помeте девет паркирани автомобила в столичния квартал " Стрелбище ". Мъжът не се съгласил да бъде тестван за алкохол и опиати и по този начин на процедура признал, че ги е използвал.

Въпреки че в Наказателния кодекс към този момент има очакван затвор за това, лидерът ще се размине единствено с санкция и лишаване на книжката, тъй като е отказал двата теста, само че за първи път, съобщи бТВ.

Вторник малко след 22 часа. Джип влиза на паркинга пред блок 21 и поредно удря девет паркирани коли. Заплашвал хората с оръжие и че ще простреля всички.

След отхвърли да бъде тестван, мъжът е арестуван. Ще бъде санкциониран с 4000 лв., а книжката му ще бъде отнета за 4 години. Преди този случай има няколко други нарушавания.

Именно за предварителна защита и бързо санкциониране от октомври министерствата на вътрешните работи и на електронното ръководство пращат фишовете и актовете на нарушителите по електронен път.

До момента са изпратени над 260 000 вести, като над 190 000 са изпратени по Вайбър или посредством SMS. По-голямата част са санкции за превишаване на скоростта.

Едва 15% от хората, получили вести, са отворили линка и по този начин санкцията им е била връчена.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР