Пиян е стрелял при четири деца вчера преди обед в

...
Пиян е стрелял при четири деца вчера преди обед в
Коментари Харесай

Пиян стрелял на улицата при деца в Девин

Пиян е стрелял при четири деца през вчерашния ден преди обед в Девин. Учениците – в 8-ми, 10-ти и 11-ти клас, били на спирката, не го закачали. Всички са доста уплашени. Разпитват ги в полицията, оповестиха от града.

„ Имаме подобен случай, само че не е против децата, а в тяхно наличие. Човек е създал изстрел във въздуха с газов револвер. След стрелбата той е обезвреден и  задържан. Предстои преписката да бъде импортирана в Районния съд. Уведомена е прокуратурата. Първоначално разбрахме, че изстрелът е към тях, само че към сегашния миг се открива, че е стрелял във въздуха. Бил е в нетрезво положение “, съобщи ст. комисар Николай Димов – шеф на ОДМВР в Смолян.

Той уточни, че до този миг не е открито дали е бил провокиран с нещо от учениците, само че по-скоро не, просто бил много пийнал.

Газов револвер може да носи всеки, защото е на свободна продажба. Режимът е осведомителен. Когато го купиш, си задължен да уведомиш полицията, че имаш газов револвер. Ако не уведомиш, има планувана санкция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР