Пиян е бил водачът на ТИР-а, който се обърна на

...
Пиян е бил водачът на ТИР-а, който се обърна на
Коментари Харесай

Турският шофьор, обърнал ТИР на АМ „Тракия“, е бил пиян

Пиян е бил лидерът на ТИР-а, който се обърна на автомагистрала „ Тракия “. Камионът е с турска регистрация. За благополучие, няма потърпевши, посочи представителят на пазарджишката Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал в посока за град София, където товарното возило-влекач с полуремарке е самокатастрофирало в скоростната лента. Изпратени са екипи на бранш „ Пътна полиция “, които обслужват аутобана, екип на зоналното жандармерийско управление-Пловдив, който също патрулира с пазарджишките екипи, спешно избавителен екип на пожарната и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “.

Водачът е турски жител. Взета му е проба с алкотест, тестът му е положителна-1,79 централизация на алкохол в издишания въздух, добави Стоянов. Няма други участници в пътния случай, а самият лидер не е съществено потърпевш. Той е бил изваден от кабината от служители на реда и пожарникари и ще бъде арестуван за 24 часа в ареста в Пазарджик, предава „ 24 часа “.

В момента автомагистралата е проходима във въпросния сектор. Регулира се придвижването, до момента в който не пристигна тежка техника да изправи ТИР-а и да го в профил от пътното платно. Движението се обезпечава в две пътни ленти. Но все пак водачите да карат с нараснало внимание-особено тези, които пътуват за столицата. Да съблюдават нужната отдалеченост и да карат с по-ниска от допустимата скорост във въпросния сектор, предизвестяват от пазарджишката полиция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР