Пиян дрифтаджия от Пловдив се сдоби с присъда, след като

...
Пиян дрифтаджия от Пловдив се сдоби с присъда, след като
Коментари Харесай

Пиян дрифтаджия с БМВ върти гуми на две-три водки, с малко дете в колата

Пиян дрифтаджия от Пловдив се снабди с присъда, откакто униформени го засекли да върти гуми по бул. " Цариградско шосе ". Около 4 сутринта на 22 август 2019 година той бил спрян с автомобила си „ БМВ 320И “. До него пътувала дамата, с която живеел, а на задната седалка било нейното малолетно дете, на възраст към 7 години. Детето било без защитни колани.

По това време по булеварда се движел автопатрул, като на служителите на реда им създали усещане, че лидерът на автомобила правел рискови маневри, а точно въртял гуми, покрай бензиностанция. Той бил спрян за инспекция от полицейските чиновници. При осъществена проба с техническо средство уредът отчел, че мъжът карал автомобила с централизация на алкохол в кръвта от 1,76 на хиляда. Установено било, че той не носел в себе си шофьорската си брошура. Пред служителите на реда декларирал, че излязъл, с цел да си купи цигари, като преди този момент бил изпил „ две – три водки “, а детето го било предиздвикало да върти гумите.

На мъжа му било повдигнато обвиняване, а по-рано през днешния ден той се изправил пред Районен съд. Магистратите му наложили наказване от 2 години „ отнемане от независимост “ при първичен общ режим, санкция в размер на 600 лв. и отнемане от правоуправление на моторно транспортно средство за период от 2 години и 6 месеца. До момента пловдивчанинът е бил осъждан няколко пъти, имал е и предишни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР