Пиян асеновградчанин уринира върху полицейска кола и запечата извращението с

...
Пиян асеновградчанин уринира върху полицейска кола и запечата извращението с
Коментари Харесай

Пиян асеновградчанин препика патрулка, направи си селфи, но съжали жестоко

Пиян асеновградчанин уринира върху полицейска кола и запечата извращението с мобилния си телефон. " Подвигът " му обаче ще му коства санкция от 300 лева, наложена му от Асеновградския областен съд по Указа за битка с дребното безчинство.  Около 6 часа сутринта на 20 август т. година дежурен служител на реда видял пред Районното двама души, които му се сторили съмнителни. Приближил се и видял, че единият от тях се облекчава върху предната лява гума на една от патрулките и да записва протичащото се с телефона си. Когато видял униформения, мъжът се преместил и траял да уринира върху задната гума, само че най-малко престанал да се снима. Полицаят го предиздвикал да се легитимира, при което открил, че нарушителят е много пийнал, написа " Марица ".

Вече в съда мъжът обяснил, че се разкайва за държанието си. Той не е осъждан до момента, само че санкцията е в междинния по указа размер, тъй като хулиганството е осъществено против държавна институция.

Със същата сума - 300 лева, ще се раздели различен мъж, развилнял се след запой. Той се напил с другари вечерта в неделя в заведение на бул. " България " в Пловдив и към този момент към 1 през нощта почнал да тормози както личния състав, по този начин и останалите клиенти.

Управителят се обадил на телефон 112 и изпратените на адреса служители на реда помолили мъжа да излезе на открито, тъй като музиката била пусната мощно и не можели да се чуват добре. Тогава пияният почнал да наскърбява и псува чиновниците на реда, с което си изпросил задържане за 24 часа и глоба за безчинство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР