Pixel Fold, Pixel 7a, Pixel Tablet и Android 14 могат

...
Pixel Fold, Pixel 7a, Pixel Tablet и Android 14 могат
Коментари Харесай

Какво да очакваме на Google I/O 2023

Pixel Fold, Pixel 7a, Pixel Tablet и Android 14 могат да създадат своя дебют.

Гугъл към този момент рутинно употребява своята I/O конференция за разработчици, с цел да пусне или пресъздава вълна от нов хардуер и това евентуално ще бъде по този начин и за 2023 година Шефът на компанията Сундар Пичай пусна слух за Pixel устройствата по време на диалог за облагите през април, дружно с нужните „ вълнуващи нови разработки “ за Android. Но какво можем да чакаме, когато Пинчай и други излязат на сцената на 10 май? По всички признаци това може да е едно от най-натоварените събития до момента.

Pixel Fold

След години на предложение за сгъваеми телефони, Гугъл ще показа един от своите на I/O. Компанията удостовери, че ще показа Pixel Fold, който, сходно на серията Galaxy Z Fold на Samsung, се разгъва като книга. Слуховете допускат, че ще има 5,8-инчов 120Hz външен екран за бързи взаимоотношения и 7,6-инчов 120Hz вътрешен екран, когато желаете повече образно пространство. Той има по-дебели рамки от Z Fold, само че се допуска, че разполага с издръжлива панта без пролуки, и батерия, която устоя 24 часа при естествена приложимост.

Съобщава се, че устройството може да се предлага с чипа Tensor G2 на Pixel 7, употребяващ 12GB RAM.

Pixel 7a

Говори се, че Гугъл ще анонсира и Pixel 7a на I/O събитието, който може да се оправи с някои от минусите на 6a. Въпреки че дизайнът, който се появи в практическите фотоси не се разграничава доста от своя предходник, той може да включва по-бърз 90Hz екран, безжично зареждане и 64-мегапикселова съществена камера. Добавете вероятен чип Tensor G2 с 8 GB RAM и може да не бързате да взимате по-скъп телефон, изключително в случай че предпочитате 6-инчов екран пред по-големия панел на Pixel 7.

Pixel Tablet

Гугъл пресъздава Pixel Tablet на миналогодишния I/O и още веднъж през есента, тъй че в този момент има действителен късмет най-сетне да бъде пуснат на пазара. В този миг не е останала доста тайнственост – компанията е споделила множеството от характерностите.

Pixel Tablet е две устройства в едно. Можете да го употребявате с ръка, само че той също по този начин служи и като образован екран, с помощта на докинг станцията за високоговорители. Може да стои в кухнята ви, до момента в който готвите, или във всекидневната. Той употребява същия чип Tensor G2 като Pixel 7 и предлага неповторимо нанокерамично покритие.

Android 14

Ако има нещо несъмнено за I/O 2023, това е формалният дебют за Android 14. Тестовите версии са налични от февруари и Гугъл възнамерява да пусне готовата операционна система в края на лятото. Ако има значим миг за шерване на повече, това е той.

Потвърдените функционалности досега са скромни допълнения като усъвършенствана досегаемост, по-силна отбрана на приложенията, по-дълъг живот на батерията и персонализирани функционалности за шерване.

Визуализациите за разработчици на Android и ранните бета версии нормално имат за цел да оказват помощ на основателите да приготвят приложенията си – Гугъл нормално споделя промени в интерфейса или други обилни усъвършенствания, ориентирани към обществеността, едвам след I/O.

Pixel Watch 2 или друга изненада

Няма по какъв начин I/O да премине без хардуер. На предишното издание през 2022 година Гугъл пусна очила с добавена действителност от последващо потомство. Затова не можем да изключим изненади и тази година.

Продължение на Pixel Watch е една от опциите. Гугъл не сподели какъв брой постоянно ще обновява своя първи образован часовник, само че актуалният модел има задоволително полета за усъвършенстване.

По-правдоподобната опция е актуализация на упоменатите по-рано AR очила. Гугъл сподели единствено недодялан първообраз последния път и елементарно може да има какво да покаже, в случай че работата е напреднала добре през идващите месеци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР