Pixel 6 е един от най-добрите камерафони на пазара, а

...
Коментари Харесай

Google дава отстъпка от $200 за нови смартфони Pixel 6


Pixel 6 е един от най-хубавите камерафони на пазара, а в този момент на цена без конкуренция
(снимка: CC0 Public Domain)

Интернет колосът Гугъл предложи новите си смарт телефони Pixel 6 и Pixel 6 Pro на цени с отстъпка от 200 $ при едно изискване – купувачите би трябвало да са клиенти на мобилния оператор Гугъл Fi за 120 поредни дни.

Стандартните цени на и са надлежно $599 и $899, само че според изискванията на промоцията, двата смарт телефона могат да бъдат закупени надлежно за $399 и $699. В същото време не е належащо купувачите да предават остарели телефони в подмяна.
още по темата
Pixel 6 е един от най-хубавите камерафони на пазара и на оповестената от Гугъл цена просто няма съперници. Моделът има 6,7-инчов LTPO AMOLED екран с периодичност 120 Hz, оперативна памет 12GB и датчици за изображения с резолюция 48MP, 12,5MP и 50MP с 4x оптично нарастване.

Гугъл Fi е виртуален мобилен оператора (MVNO) (операторът на мобилна виртуална мрежа), прочут със своите политики за отключване на флагмански безжични устройства. Новото предложение на компанията безспорно ще предизвика огромен интерес измежду ценителите на класните смарт телефони.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР