pixabay.comОще преди да е станала факт отзивите са положителни. Мнозина

...
pixabay.comОще преди да е станала факт отзивите са положителни. Мнозина
Коментари Харесай

От Гугъл на прага да пуснат нова супер функция за смартфони

pixabay.com

Още преди да е станала факт отзивите са позитивни. Мнозина я чакат с неспокойствие. Ето защо става дума:

Гугъл започнаха да опитват с усъвършенствания в общоприетия Voice Search интерфейс в лентата за търсене на своя браузър още при започване на годината. От компанията считат, че могат да предложат още по-добри опциите да откриваме наличие, посредством логаритмите на . Вече се тестват разнообразни други възможности, които да покажат кои решения дават най-хубави резултати.

Една от атрактивните концепции, която притегля вниманието ни се споделя " Omnibox Assistant Voice Search ". Това е следващият пробен байрак разполагаем за разработчиците на . Aктивирането на функционалността разрешава да правите гласови търсения, обработвани от Гугъл Assistant непосредствено от самата лента за въвеждане на  URL адреса.

Добавянето на бутон в лентата за принадлежности ще спести време да пишете съответния текст на клавиатурата. Гугъл ще прибавят слайдер за включване на " Оmnibox Assistant Voice Search " в менюто с настройки, както и опция да продължите да работите с сегашния Voice Search UI в, както до момента.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР