pixabay.comИнцидент в Лондон от последния час. Местни медии съобщават, че

...
pixabay.comИнцидент в Лондон от последния час. Местни медии съобщават, че
Коментари Харесай

Кола се заби в полицейско управление в Едмънтън. Според очевидци е последвала и стрелба

pixabay.com

Инцидент в Лондон от последния час. Местни медии оповестяват, че е допустимо да се касае и за терористичен акт. 

Неидентифициран автомобил се блъсна в полицейско ръководство в региона на Едмънтън в северната част на Лондон, оповестява ТАСС, базирайки се на изказване на правоохранителните органи на английската столица.

Мъжът, който кара, е арестуван. Към момента няма известия за жертви. Отбелязва се, че служители на реда са били евакуирани от постройката след случая. На мястото на случая са пристигнали пожарникари и коли за спешна помощ.

В обществените мрежи към момента има непотвърдени известия, че мъжът, който се е блъснал в полицейското ръководство е почнал да стреля, само че е бил съборен на земята от полицията.

Миналата седмица управляващите във Англия покачиха оценката си за терористичната опасност в страната до предпоследното, съществено равнище.

Това се случи след терористичната офанзива в австрийската столица, където имаше пукотевица на шест места, в това число покрай синагогата. Четирима души станаха жертви на терористичната офанзива, 22 бяха ранени, в това число служител на реда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР