[Pixabay.com] Младите мениджъри, наред с всички останали бизнес битки, ежедневно

...
[Pixabay.com] Младите мениджъри, наред с всички останали бизнес битки, ежедневно
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[Pixabay.com] Младите мениджъри, наред с всички останали бизнес борби, всекидневно имат своята дребна персонална борба - да потвърждават, че заслужават да бъдат признати. Винаги преди да се наложи даден управител като умел и благонадежден, неведнъж изпада в обстановки, в които е подценяван поради възрастта и нежната си физика.

Първият главен съвет, който можем да дадем на такива хора, е: повярвайте в себе си, с цел да ви повярват и другите. Защото в случай че не сте уверени, че заслужавате поста си, и в случай че не вярвате в това, което знаете и можете, няма по какъв начин да бъдете потребни на себе си, на компанията и да спечелите доверието на сътрудници и сътрудници. Неувереността се надушва от хората по този начин, както кучетата усещат високите равнища на адреналин. Затова запазете успокоение и продължете напред.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Преценете кой или кои са тези по-опитни и уважавани ваши сътрудници, с които можете да се съветвате и да се учите - никой не обича младите многознайковци, само че всеки по-опитен с наслада ще помогне, в случай че види, че някой го прави оценка. Обърнете се към неофициалните водачи, спечелете ги на своя страна или най-малко вижте какво вършат, с цел да печелят доверието на екипа.

Нормално за всеки управител е при започване на кариерата си да се тормози дали това, което прави, е вярно и да търси отзиви и информация от по-опитните сътрудници. Но и да не не помни, че крайното решение е негово.
Дори и мениджърският пост да е управителен, помнете, че не работите сами. Изплитането на мрежа от положителни, колегиални връзки, може доста да помогне за налагането на един млад управител и като цяло да улесни ежедневната му работа.

Младият управител би трябвало да бъде за образец и да изисква от себе си това, което изисква от другите, в случай че желае да завоюва доверието и уважението им. Не вярвайте в типично българското схващане " на шефа всичко му е позволено ", даже в противен случай – от шефа би трябвало да се изисква още повече. Не може да желаете от сътрудниците си да идват рано на работа, в случай че вие не го вършиме.

И грешките са скъп опит. Когато вършиме неща за пръв път, вероятността да допуснете неточност е доста по-голяма. Това важи с цялостна мощ и за младите мениджъри. Естествено би трябвало да се пазите от допускането на неточности, само че и продължавайте да дишате, в случай че се неуспехите с някоя задача.

Ако пък към момента търсите вашето място, разгледайте настоящите оферти за работа на Karieri.bg.

U.S. EMBASSY SOFIA търси:
Information Assistant (Information Assistant/Photographer)
Administrative Assistant

Atendia търси:
Design Production Manager

КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР търси:
Финансов анализатор - сертифициран финансов анализатор (CFA)
Финансов анализатор

Cargill търси:
Finance SAP Super User

British Council in Bulgaria търси:
Customer Service Assistant

Българска народна банка търси:
Експерт

EVN България търси:
Експерт, околна среда

KPMG търси:
Web Designer

The American College Of Sofia търси:
A Full - Time Teacher In Physics
A Full - Time Intern In Mathematics
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР