[pixabay.com] Често въпросите, задавани по време на интервюто за работа,

...
[pixabay.com] Често въпросите, задавани по време на интервюто за работа,
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[pixabay.com] Често въпросите, задавани по време на изявлението за работа, са общоприети. Обикновено ви питат за вашия професионален опит, за какво решихте да кандидатствате по тази публикация, какво знаете за компанията, какви умения притежавате и така нататък

В същото време съвсем всяко изявление завършва с въпроса: " Защо би трябвало да ви наемем на тази позиция? ". Макар и клиширан, не би трябвало да подценявате този въпрос. Той ви дава чудесната опция да обобщите за какво точно вие сте подобаващият претендент за тази позиция. Позволява ви да " засилите " вашата кандидатура и да излезете на челните места.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък За да се случи това, е нужно да имате подготвен отговор още преди да е почнало изявлението. Затова преди срещата отделете време, с цел да прегледате деликатно описанието на длъжността. Изгответе лист с условията, в това число личностни черти, умения и квалификации, и помислете за образци, които потвърждават съществуването им у вас самите. Например, в случай че можете да работите добре в екип, споменете за съответен отборен план, в който сте взели участие и сте довели до край. Добре е при споменаването на всяко качество да давате съответен образец от вашата кариера.

Във ваш плюс ще бъде, в случай че споменете качества и умения, които може и да не попадат в условията за работата, само че смятате, че са значими. Това ще ви помогне да се отличите от конкуренцията и ще усили възможностите ви да бъдете наети. Не пропускайте да споменете кои езици знаете или с какво сте по-различен от другите претенденти.

Самоанализирайте се и обобщете най-важното, тъй като с цел да се визиите по най-хубавия метод, е от голяма важност и да отговорите на въпроса допустимо най-кратко и ясно. Не се впускайте в безкрайни пояснения. Отделете му не повече от минута или две. Изберете 1-2 квалификации от листата, който авансово сте основали. Заложете на такива, които мислите, че не са толкоз постоянно срещани и ще ви оказват помощ да изпъкнете пред другите претенденти. И започнете с това какво мислите, че работодателят ви търси и на което вие отговаряте. Нека това да бъде вашето малко и стремително показване, с което се " продавате ".

А в случай че към момента се оглеждате за новия си шеф, прегледайте свободните позиции на Karieri.bg.

Българска народна банка търси:
Експерт в дирекция " Икономически проучвания и прогнози "
ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ " ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ "
ЮРИСКОНСУЛТ (по заместване) В ОТДЕЛ " ПРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ "
ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ " РЕГИСТРИ "

Germany Trade & Invest (GTAI) търси:
Bulgarische Assistentin / Bulgarischer Assistent

Expat Asset Management търси:
Експерт връзки с инвеститорите/ Investor Relations Expert

Lufthansa Technik Sofia търси:
Авиомеханик

KPMG търси:
Senior Accountant
Tax Graduates

KINSTELLAR търси:
Corporate/M&A Associate in Sofia

" Еконт експрес " търси:
Бизнес пълководец

Банка ДСК търси:
EXPERT/SENIOR EXPERT
Главен Експерт към Дирекция " MIS " в Управление " Контролинг "

" Икономедиа " търси:
Front-end програмист
React Native програмист

" EVN България " търси:
Експерт, асортимент и развитие
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР