ПИТСФОРД, Ню Йорк (AP) — Съсобственикът на Бъфало Билс Ким

...
ПИТСФОРД, Ню Йорк (AP) — Съсобственикът на Бъфало Билс Ким
Коментари Харесай

Съсобственикът на Bills Ким Пегула помага за прекратяването на скупчването на екипа в последния знак за нейното възстановяване от сърдечен арест

ПИТСФОРД, Ню Йорк (AP) — Съсобственикът на Бъфало Билс Ким Пегула сподели обилни признаци за възобновяване си от инвалидизиращ сърдечен арест като беше съпроводена до игрището от брачна половинка си, с цел да помогне за прекратяването на скупчването на тима след тренировката в петък.

Въпреки че стъпките й бяха някак неуверени, това бе първият път, когато Пегула беше забелязана обществено да върви сама, откогато отиде в сърдечен арест през юни 2022 година, малко откакто отпразнува 53-ия си рожден ден.

Пегула прекара първите два дни от лагера, гледайки тренировки от пътническата седалка на фамилния SUV, паркиран на пистата покрай една от крайните зони. Беше сходно на миналогодишния лагер, когато Пегула също наблюдаваше подготовка от транспортното средство, с цел да направи първото си присъединяване, откакто се разболя.

Докато тренировката приключваше в петък, Тери Пегула отиде до пътническата страна на джипа и оказа помощ на жена си да излезе. След това я хвана за ръката и я поведе към тима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР