Питсбърг свали Тампа Бей от върха в НХЛ, след като

...
Питсбърг свали Тампа Бей от върха в НХЛ, след като
Коментари Харесай

Питсбърг спечели след три поредни загуби

Питсбърг смъкна Тампа Бей от върха в НХЛ, откакто Сидни Кросби и Фил Кесел вкараха по два гола за успеха с 5:2. Тристан Джари, който започва за първи път на вратата в домакинство, избави 33 удара за първата си победа в НХЛ, а също така и асистира за първия гол в мача.

Победата постави завършек на серия от три провали за първенците, които изгубиха за последно четири пъти подред сред 14-и и 19-и декември 2015-а година, когато Майк Съливан пое поста на треньор. Пингвините сложиха завършек на тази серия и без контузения нападател Евгени Малкин, а в негово неявяване Кесел записа две асистенции и Кросби добави още една. Тампа Бей продължава да води на изток, само че към този момент не е водач за трофея на президента.

Сейнт Луис оглави класирането в НХЛ, откакто Джейдън Шуорц вкара два гола за успеха с 6:3 против Минесота. Кайл Бродзяк, Пол Щастни, Дмитрий Яскин и Сами Блес също се разписаха за Блус, които поведоха с 3:0 още през първата третина.

Ню Джърси остана отпред на Столичната дивизия след победа с 4:3 след продължение против Детройт, който е трети в Атлантическата. Брайън Гибънс вкара победната шайба 2:32 минути след началото на продължението, откакто Дяволите изгубиха преднина от 3:1 в последната третина. Най-интересните дуели от NHL се излъчват непосредствено по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР