Питсбърг Пингвините скърбят за загубата на своя бивш играч Константин

...
Питсбърг Пингвините скърбят за загубата на своя бивш играч Константин
Коментари Харесай

Сидни Кросби, Пингвините скърбят за смъртта на бившия играч от НХЛ Константин Колцов

Питсбърг Пингвините скърбят за загубата на своя някогашен състезател Константин Колцов, който умря на 42-годишна възраст.

„ Пингвините изричат своите най-дълбоки съболезнования на фамилията и приятелите на някогашния нападател на Пингвините, Константин Колцов “, се споделя в изказване на екипа във вторник сутринта.

Колцов, който се срещаше с тенис звездата Арина Сабаленка, сънародничка от Беларус, умря при „ явно самоубийство “, откакто скочи от балкон на хотел, оповестиха от полицията в Маями-Дейд за CNN.

Избран от първия кръг на Пингвините през 1999 година, Колцов дебютира в НХЛ против Айлендърс в Насау Колизеум на 28 януари 2003 година

Известно с пламтящата си експедитивност, крилото стана цялостен състезател в състава на Пингвините през сезон 2003-04, отбелязвайки девет гола и 20 асистенции, до момента в който изигра всичките 82 мача.

Когато НХЛ се завърна от локаута 2004-05, Колцов игра в тима на Пингвините 2005-06, който включваше новобранеца Сидни Кросби и Марио Лемийо в последния му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР