Питсбърг излезе начело в дивизия Метрополитън след победа с 5:2

...
Питсбърг излезе начело в дивизия Метрополитън след победа с 5:2
Коментари Харесай

Питсбърг оглави класирането в дивизия Метрополитън

Питсбърг излезе отпред в дивизия Метрополитън след победа с 5:2 над Филаделфия в Националната хокейна лига. Конър Шиъри вкара два гола, а Сидни Кросби блесна с три асистенции. По един път за триумфа на "пингвините " се разписаха Фил Кесъл, Джейми Олексяк и Евгений Малкин.

Победата е трета поредна за първенеца Питсбърг, който още веднъж е отпред в дивизията, измествайки досегашния водач Вашингтон с една точка. Травис Конечни и Якуб Ворачек се разписаха за отбора на Филаделфия, който губи четвърти следващ мач.

Калгари прекъсна серия от четири следващи загуби след безапелационен триумф с 5:1 като посетител на Бъфало. Калгари печели в Бъфало едвам за повторно в последните 14 гостувания и за първи път в постоянното време след успеха с 3:1 на 15 март 1996 година.

Аризона надигра Ванкувър с 2:1 в третия мач в НХЛ тази нощ. Дерек Степан вкара 58 секунди преди края на постоянното време и донесе триумфа на Аризона. Клейтън Келър записа асистенция за попадението на Степан, а преди този момент вкара първия гол за "койотите " в първата третина. Юси Юкинен се разписа за отбора на Ванкувър, който губи четвърти мач в последните пет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР