ПИТСБЪРГ (АП) — Коучингът е заложен в ДНК-то на Dru

...
ПИТСБЪРГ (АП) — Коучингът е заложен в ДНК-то на Dru
Коментари Харесай

Коучингът е в ДНК-то на Dru Joyce III. Новият главен треньор на Duquesne няма търпение да се присъедини към семейния бизнес

ПИТСБЪРГ (АП) — Коучингът е заложен в ДНК-то на Dru Joyce III. Баща му е треньор по баскетбол. Брат му също.

Така че, когато треньорът на Duquesne Кийт Дамброт се обади на Джойс напролет на 2022 година и помоли някогашния си пойнтгард да му помогне да преобърне стратегия, която се отдалечава повече от 40 години от последното присъединяване в шампионата на NCAA, Джойс разбра задачата.

„ Можех да избягам от обстановката “, сподели Джойс. „ Той идваше от най-лошата година в кариерата си. Знаех, че му остават единствено още няколко години... Знаех, че е риск, само че рискът си заслужава. ”

Този, който се отплати обилно. За Duquesne. За Дамброт. А за индивида, на който в този момент е поверено да обезпечи електрическия пробег на Dukes до купа Atlantic 10 и втория кръг на шампионата NCAA предишния месец не беше еднократен.

Борба със сълзите в понеделник, до момента в който приказваме за осъществяването на пътешестване през целия живот, Джойс – нает предишния четвъртък да размени към този момент пенсионирания Дамброт – акцентира, че е подготвен да продълж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР