ПИТСБЪРГ (AP) — Ерик Карлсон вкара 1:40 след продълженията и

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Ерик Карлсон вкара 1:40 след продълженията и
Коментари Харесай

Кросби достига до 1000 асистенции, Карлсон печели победа, докато Пенс увеличава коефициентите си за плейофи, като изпреварва Детройт с 6-5

ПИТСБЪРГ (AP) — Ерик Карлсон вкара 1:40 след продълженията и Питсбърг Пингуинс усъвършенства възможностите си за плейофи с 6- 5 победа над Детройт в четвъртък вечер.

Сидни Кросби направи успеха на Карлсон да стане 14-ият състезател в историята на НХЛ, който доближава 1000 асистенции в кариерата. Кросби приключи с гол и две асистенции, с цел да изпревари члена на Залата на славата Фил Еспозито и се подреди на 10-то място в класацията за всички времена на НХЛ.

Дългогодишният капитан на Пингвините асистира за гола на Дрю О’Конър от първия интервал, с цел да доближи 999 асистенции в кариерата си. След това Кросби пренасочи хубав пас от Брайън Руст през втория интервал, с цел да се изравни с Еспозито с 1590 точки. Кросби надмина Еспозито в продълженията, като даде на Карлсон подаване.

Руст добави гол за Питсбърг. Крис Летанг и Джеф Картър вкараха своите 10-и голове, а Алекс Неделкович спря 25 изстрела, до момента в който Пингвините изпревариха Вашингтон и се придвижиха до второто място с уайлд кард в Източна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР