ПИТСБЪРГ (AP) — Джеф Картър и Джейк Гюнцел вкарват по

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Джеф Картър и Джейк Гюнцел вкарват по
Коментари Харесай

Картър и Гюнцел отбелязват два гола, Пингвините слагат край на едномесечния мач в пауърплей при победата с 4-2 над Аризона

ПИТСБЪРГ (AP) — Джеф Картър и Джейк Гюнцел вкарват по два гола и обсаденият пауърплей на Питсбърг сподели признаци на живот когато Пингвините се измъкнаха от Аризона Койотс с 4-2 във вторник вечерта.

Питсбърг означи два гола с преимущество на индивида, като в същото време постави завършек на суша с резултат 0 към 37, траяла повече от месец.

Джейк Гюнцел вкара първия гол на Пингвините от силовата игра от 31 дни, когато победи Картър Инграм малко повече от минута след началото на мача и добави празна мрежа от корема си, с цел да го запечата.

Картър отклони точковия удар на Крис Летанг около Инграм 4:32 в третия, с цел да даде преднина на Питсбърг вечно, до момента в който Пингвините прекратиха поредност от четири загуби. Картър, изхвърлен на четвъртата линия в 19-ия си сезон, вкара 20-ия гол от играчи в кариерата си през първия интервал.

Тристан Джари направи 19 спасявания, когато Пингвините се отдръпнаха от Койотс, играейки за трети път за четири нощи на път.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР