ПИТСБЪРГ (AP) — Браян Бело допусна едно попадение в шест

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Браян Бело допусна едно попадение в шест
Коментари Харесай

Браян Бело допусна 1 попадение в 6 ининга, докато Ред Сокс надминаваха Пиратс с 8-1

ПИТСБЪРГ (AP) — Браян Бело позволи едно попадение в шест ининга, Роб Рефснайдер направи първия си хоумрън за сезона и Бостън Ред Сокс надмина борещия се Питсбърг Пайрътс с 8-1 в петък вечер.

Бело (3-1) удари седем и изхвърли две. Единственото попадение, което той съобщи, беше водещо удвояване на Джак Сувински в края на секундата. Бело отдръпна последните 11 биячи, с които се изправи, до момента в който Ред Сокс се върнаха от мрачното домакинство, като нанесоха на Пиратите четвъртата им поредна загуба.

Рефснайдер, който дебютира за сезона в четвъртък, откакто беше задействан от листата с контузени, удари два удара с един навън в петия, който преследва Куин Пристър (0-1). Wilyer Abreu, Triston Casas и Ceddanne Rafaela също се прибраха за Бостън. Абреу приключи 3 за 5, до момента в който Рефснайдер и Конър Уонг означиха по две попадения.

Кам Бузър, 31-годишен левичар, който се отдръпна от бейзбола и стана дърводелец след сезон 2017 година разреши да се класира на деветото място в дебюта си във Ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР