Пицарии Феличеса най-новият партньор на лидера за Враца в доставката

...
Пицарии Феличеса най-новият партньор на лидера за Враца в доставката
Коментари Харесай

Наслада за сетивата! Пицарии „Феличе“ са най-новият партньор на FoodboX

Пицарии „ Феличе ”са най-новият сътрудник на водача за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи организация BulNews. 
Веригата разполага с два обекта в града. Единият от тях – на бул. „ Христо Ботев “, до хотел " Раде 2 ", към този момент е спечелил доверието на феновете на италианския специалитет. Само преди дни в центъра на Враца отвори и новата пицария „ Феличе “. Тя се намира на площад " Родина ", до пилетата на грил. 
Богатото меню на пицариите предлага кулинарни изкушения за всеки усет. Можете да се насладите на обичайни усети, като „ Маргарита “, „ Капричоза “, „ Четири сирена “ и прочие. Освен тях, майсторите пицари са основали и свои лични предписания. Особено претенциозните клиенти пък могат да създадат пица и с артикули по желание. 
Помислено е и за хората, които наблюдават фигурата си и желаят да влязат във форма за лятото. За първи път във Враца се предлага кето пица. Популярният хранителен режим, които залага на нулев банкет на въглехидрати, има от ден на ден почитатели. По тази причина пицарии „ Феличе “ оферират пица по специфична рецепта, без никакво брашно. Блатът ѝ е единствено от моцарела и яйце, а топингът е типичен – пушено филе, топено сирене, маслини и пармезан. Така даже и отслабващите могат да се насладят на обичаната си храна, без да се тормозят от калориите. 
Всички оферти в асортимента на пицарии „ Феличе “ се подготвят на момента с домашно тесто по италианска рецепта. Това подсигурява постоянно топла и топяща се в устата пица – същинска приятност за сетивата. Тези пък, които са заети и бързат, могат да сграбчен от пиците на парче, без да им се постанова да чакат. 
Пицария „ Феличе “ на ул. „ Христо Ботев “ работи от понеделник до събота, а тази на „ Кръстьо Българията “ – без почивен ден, от 9 до 21 часа. Ако нямате опция да ги посетите на място, постоянно можете да се доверите на FoodboX. Куриерите на компанията ще доставят пицата до вратата на вашия дом или офис – още топла и с гаранция за усет и качество. 
Не се колебайте, изберете FoodboX и „ Феличе “!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР