Питейна вода тече от разваления кран в градинката до Четвъртък

...
Питейна вода тече от разваления кран в градинката до Четвъртък
Коментари Харесай

Кубици вода изтичат в канала до Четвъртък пазара

Питейна вода тече от разваления кран в градинката до Четвъртък пазара сред улиците „ Цар Самуил”, „ Цар Калоян” и „ Ангел Кънчев”, увеличавайки загубите на В и К – ЕООД, а надлежно и сметките на клиентите. Куриозът е, че водата се излива върху паважа, а не в градинката, където цялата трева е изсъхнала, като че ли е пустиня.



Алек Тиморян, който работи на ул. „ Ангел Кънчев”, сигнализира „ Марица” за течовете, които съгласно него не престават към този момент четири месеца.

„ Кой е виновен за това закононарушение? Кой заплаща тази вода? Няколко пъти сезирах В и К – Пловдив, само че реакция няма. Докато персонално от управлението на сдружението не стартират да събират пари за приключването на водата, казусът няма да се реши. На час се губят най-малко кубик и половина вода. Нека шефът на В и К да сметне какъв брой пари са отишли за този интервал на вятъра”, ядосано разяснява Тиморян.

Главният инженер на В и К Антон Гълъбов увери, че в графика е планувано премахване на повредата и че ремонтът е плануван за през днешния ден. „ Имаме доста повреди и реагираме на първо време там, където е изключително важно”, сподели инж. Гълъбов.

Преди време в градинката зад Четвъртък пазара имаше бензиностанция, само че тя от дълго време не работи. От обекта са останали шахти, бетонирани площадки и остарял павилион, към който се образува цяло бунище - маркучи, кашони, тротоарни плочки, жици. Голям бетонов цилиндър е трансфорат в панер за боклуци, към храстите са струпани вехтории.

Боклучарник - обобщава ядосано Алек Тиморян.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР