Питейна вода и пакетирани хранителни продукти за жителите на най-пострадали

...
Питейна вода и пакетирани хранителни продукти за жителите на най-пострадали
Коментари Харесай

Kaufland дари вода и храни за постадалите от наводненията и призова партньорите си да помогнат

Питейна вода и пакетирани хранителни артикули за жителите на най-пострадали от наводненията села в Карловско - Богдан и Каравелово - достави комерсиалната верига Kaufland.

Два камиона на компанията докараха продуктите до кметствата на двете обитаеми места. Помощта включва 12 000 литра питейна вода, близо 3000 бр. консервирана храна и над 800 кашона кроасани. Общата стойност на продуктите в поддръжка на потърпевшите след проливните дъждове и преливането на реката на 2 септември възлиза на 20 000 лева

 Дарение от Kauland за потърпевшите от наводненията села в Карловско

„ В такива моменти всяка помощ е нужна и значима. Дарението, което ние направихме, ще покрие потребностите от питейна вода на засегнатите от бедствието хора за интервал от към 10 дни. Ние от Kaufland България призоваваме нашите бизнес сътрудници да последват този образец и да оказват помощ на съгражданите ни от бедстващите в Община Карлово села “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.

С направеното подаяние и апела към своите сътрудници, Kaufland България засвидетелства дълготрайния си ангажимент за подкрепяне на локалните общности. Лидерът в ритейла у нас е обичаен участник в огромни дарителски акции, както на национално, по този начин и на европейско равнище, споделят от компанията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР