Питчерът на Балтимор Ориолс в МЛБ Мигел Кастро съобщи, че

...
Питчерът на Балтимор Ориолс в МЛБ Мигел Кастро съобщи, че
Коментари Харесай

Питчер на Балтимор оцелял по чудо при въоръжен грабеж в Доминикана

Питчерът на Балтимор Ориолс в МЛБ Мигел Кастро заяви, че е бил обран от въоръжени нападатели в родния си град Ла Романа в Доминиканската република. В обява в " Инстаграм " 25-годишният риливър показа, че е оживял като по знамение, защото бандитите се пробвали да го гръмнат.

" Слава богу, че револверът им засече. Жив съм единствено с помощта на милостта на Господ – написа @castromiguel46 на испански в своя профил в обществената мрежа. – Това би трябвало да спре. Взеха ми ланеца и желаеха да ме убият. Това е необикновено. Бях на път към подготвителното игрище, с цел да оказвам помощ на тези, които желаят да пробият във Висшата лига, а тези двамата ми се нахвърлиха, ограбиха ме и имаха желание да ми пуснат патрон. Това би трябвало да спре. "



В публично изказване генералният управител на " скорците " Майк Илаяс заяви, че клубът е в контакт със своя състезател и е " доста признателен, че той е незасегнат ". Кастро проби в Мейджър лийг през 2015 година с Торонто Блу Джейс, а в Балтимор е от 2017 година През последния сезон десничарят реализира баланс 1-3 с 4,66 ERA в 65 мача.

От мениджърската организация, която го съставлява – " Баленджи Груп ", разгласиха известие, в което се споделя: " Мигел е в сигурност. Разтърсен е. Чувства се изключително блажен и късметлия, че към момента е жив, и благодари на всички за поддръжката. Той ще продължи да употребява своята позиция, с цел да бъде модел за подражателство. "

Statement from Orioles EVP and General Manager Mike Elias pic.twitter.com/lLbReEwsQQ
— Baltimore Orioles (@Orioles) January 8, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР