Питбул нападна млада жена във Враца и нахапал малкото й

...
Питбул нападна млада жена във Враца и нахапал малкото й
Коментари Харесай

Питбул нападна мини шпиц и младата му стопанка

Питбул атакува млада жена във Враца и нахапал дребното й кученце - 11-годишен мини шпиц. Животното е с няколко шева, а стопанката му е с драскотини. 

С моето кученце Пухчо се разхождахме. Моето куче беше с мотив, стопиран на метър и половина. Другото куче също беше с дълъг мотив, само че без намордник. Собственикът му беше с тил към мен и не ме видя. Двете кучета се сбиха по средата на улицата, като питбула го нахапа по устата и не искаше да го пусне.  



Това разяснява пред Нова тв ивелина Стоянова.

Подадох сигнал за станалото на 112 и заведох Пухчо на ветеринар. Това не е първи случай с този питбул. Той е нападал и други кучета, разкъслвал е котки, на друго домашно куче му отхапа езика. Но притежателят до момента не е подхванал никакви ограничения, описа дамата.



Собственикът на питбула ми сподели, че аз съм отговорна, тъй като по време на разходката съм си била употребила мобилния телефон. Но моето куче си беше на мотив едвам метър и половина, тъй че да мога да го дръпна, само че в случай че той беше поставил намордник на своето куче, този случай нямаше да се случи. Това при нас е всеобща процедура на огромните породи да не поставят намордници, а някои си разрешават даже без каишки да ги разхождат, уточни тя. 

Апелирам към община Враца да глоби тези притежатели, които не извършват закона, тъй като има доста произшествия, уточни тя. 

Разтърваването на кучетата стана с напъните и на двама ни. Аз се пробвах изпод да издърпам моето куче, а той биеше своето по главата. Кучето ми има доста разкъсвания, претърпя интервенция. Просто би трябвало да се употребяват намордници, с цел да няма произшествия, още веднъж прикани младата жена. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР