Питбул нападна и уби померан в центъра на Свети Влас,

...
Питбул нападна и уби померан в центъра на Свети Влас,
Коментари Харесай

Кошмар в Свети влас, дете стана свидетел на нещо ужасно с питбул

Питбул атакува и умъртви померан в центъра на Свети Влас, до момента в който дребното кученце било разхождано от 4-годишно момиченце. Случаят е от сряда вечерта, когато семейство се разхождало на площада пред кметството. Питбулът е бил без намордник.

" Бяхме на разходка с жена ми, щерка ми и кучето ни. Изведнъж чух пищене и видях по какъв начин питбул е захапал домашния ни любим.  Започнах да го блъскам, само че не съумях да спася нашето куче. Дадох нож на притежателя на питбула. Мисля, че го намушка и се опита да му отвори устата ", разяснява Кирил Добаров, притежател на убитото животно в ефира на " Здравей, България ".

Собственичката на питбула - Катя Русева, поверила питбула на Панайот Панайотов, с цел да го образова. " Мъжът се свърза с мен, извини ми се, само че това куче въобще не е трябвало да е на тази площадка. Имаше доста деца в онази вечер и може да се случи по-страшно нещо ", сподели още Кирил.  

Секретарят на кметството в Свети Влас госпожа Катя Крумова изясни, че, съгласно закона, стопанина го грази санкция до 2000 лева Еколози ще решат дали кучето да бъде отведено в кучкарник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР