Питбул нахапа дете в централен пловдивски парк. Животното е разхождано

...
Питбул нахапа дете в централен пловдивски парк. Животното е разхождано
Коментари Харесай

Питбул нахапа дете на централна алея в Пловдив

Питбул нахапа дете в централен пловдивски парк. Животното е разхождано без наложителния намордник по препълнената с хора алея. Чрез записи на видеокамери от полицията са открили притежателя, почнало е следствие.

В почивния ден Александър Георгиев се разхождал със 7-годишния си наследник по централната алея на парк " Бунарджика " до чешмичката:

" Отиде да се измие и в същото време се появи госпожа с питбул, вървеше умерено, кучето седна до нея, сега, в който мина сина ми, кучето отскочи и го захапа по дупето от лявата страна свиреп. "

На препълнената с хора алея настанала блъсканица, мнозина се впуснали да оказват помощ. Момченцето е откарано в незабавния кабинет на Детска хирургия, където раната е обработена, сложена му е ваксина. Ужасът от претърпяното обаче не го напуща.

Александър Георгиев, татко на потърпевшото дете: " Детето сега продължава да е в потрес, даже когато се вози в автомобила и види куче, изпада в нервност трепери, този боязън мъчно ще отмине. "

Според общинската разпоредба кучета от сходни породи би трябвало да се извеждат наложително с намордник и на пай мотив. Собствениците би трябвало и да заобикалят толкоз оживени места. Оказа се, че дамата, която е разхождала кучето, е другарка на притежателя му.

За Българска национална телевизия той съобщи, че това е станало без негово познание:

" Ще си понеса каквото е належащо. Кучето към този момент не е при мене, подарил съм го. Българска национална телевизия: Сигурно ли е, че няма да съставлява опасност и там, където е сега? - Да, несъмнено е, че няма да съставлява опасност. Няма да съставлява към този момент опасност за никой. "

Бащата на потърпевшото дете описа, че доста хора са се свързали с него, с цел да му споделят, че това куче и различен път е проявявало експанзия. По случая е формирано следствие, оповестиха от полицията. Сезиран е и общинският инспекторат.

екип на БНТ-Пловдив

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР