Питбул е наръфал до смърт четиригодишния Бенждамин от град Хейзъл

...
Питбул е наръфал до смърт четиригодишния Бенждамин от град Хейзъл
Коментари Харесай

Питбул нахапа дете до смърт

Питбул е наръфал до гибел четиригодишния Бенждамин от град Хейзъл парк, щата Мичиган, написа изданието от Съединени американски щати " Инсайдър ". Кучето е нападнало момченцето, до момента в който то си е играело в двора на фамилния дом на 29 октомври. Майката на атакуваното от нападателната порода кучета се е опитвала да освободи своята рожба от острите зъби на четирикракия нападател благодарение на ножици и кухненски нож. В това време сестра на Бенджамин е звъннала на полицията, написа Булнюз.

Пристигналите чиновници на реда са умъртвили кучето, а детенцето е било прието в болница. Въпреки напъните на лекарите, четиригодишното момченце си е отишло, тъй като е било нахапано до гибел от питбула. Семейството на Бенджамин е почнало да събира средства за създаване на монумент на своето и всички починали поради кучешки набези деца. Смъртта на момченцето е възродила полемика в Съединени американски щати дали породи, като питбул и ротвайлер би трябвало да бъдат неразрешени за развъждане.

Според проучване, извършено от Националния  център по биотехнологии през 2000 година, в двете предишни на изследването десетилетия е имало 238 смъртни случая, провокирани от набези на кучета. Поне за половината от тях виновни са били питбули и ротвайлери. Почитателите на тези породи от своя страна са декларирали, че ротвайлерите и питбулите са били набедени за тяхната настъпателност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР