Питбул е нападнал и нахапал 9-годишно дете около един часа

...
Питбул е нападнал и нахапал 9-годишно дете около един часа
Коментари Харесай

Питбул нахапа 9-годишно дете в столичния парк Света Троица

Питбул е нападнал и нахапал 9-годишно дете към един часа след среднощ против четвъртък в столичния парк "Света Троица ". Пострадалото хлапе Денис Халди било продружавано от своите по-големи братя Рахим (16 г.), Симеон (12 г.) и Норис (10 г.).
Децата живеели наоколо и се се прибирали у дома, когато кучето се нахвърлило върху тях. Денис е бил ухапан в региона на корема и незабавно е откаран в "Пирогов ", научи TrafficNews.
Питбулът, който е кафяв на цвят, е бил без намордник, а разхождането му е било поверено на 10-годишния Христо, който въобще не е можел да го овладее, описаха близки на потърпевшото дете. Майката на ухапаното хлапе е подала сигнал в полицията за случая.
Парк "Света Троица " се намира сред улиците "Цар Симеон ", "Пиротска ", "Хисар " и бул. "Константин Величков в едноименния квартал, който е част от столичния регион "Илинден ".
Подписка против различен нападателен питбул пък върви в столичния квартал "Изгрев ". Преди дни животното смъртоносно е нахапало пинчер, а по-рано умъртвило друго куче.
Питбулът да бъде лишен, а притежателите му санкционирани, упорстват локалните хора. Стопанката на пинчера Нина Маринова към този момент е подала сигнали в полицията и в общината. Има импортирана кореспонденция и в прокуратурата.
Според притежателя на питбула Крум Приболски другите две животни са били без каишка и са нападнали неговото огромно куче, което обаче се отхвърля от участниците в подписката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР