Питбул без каишка и намордник уби малко куче в близост

...
Питбул без каишка и намордник уби малко куче в близост
Коментари Харесай

Питбул уби малко куче до столично училище, издирват стопанина, който избягал

Питбул без каишка и намордник умъртви малко куче наоколо до столичното 125-о учебно заведение. Няколко души не са съумели да спасят по-малкото животно от захвата му. Собствениците на убитото куче се притесняват от нови страшни произшествия като не изключват и нахлуване над деца, заяви.

Питбулът и неговият собственик се търсят, тъй като след съдбовния случай той е избягал от мястото. Очевидци настояват, че стопанинът е следил от близко убийството, само че по никакъв метод не е попречил на кучето си да го извърши.

" Прибирахме се от разходка. Забелязах, че на отсрещния тротоар седи мъж с пуснато куче, което изтича и се оказа до нас. То захапа моето кученце за гърлото и настана блъсканица, която не си припомням. В последна сметка кучето ми беше убито ", показа стопанката на починалото четириного Гергана Тошкова.

" Чух писъци, притичах и видях по какъв начин питбулът беше захапал дребното кученце за врата. Собственикът не полагаше никакви старания да помогне в тази обстановка. Той повтаряше едни и същи думи - " Хектор, отвори си устата " . Други очевидци също видяха какво се случва. Направихме всичко допустимо, което може да се направи в тази обстановка ", споделя очевидка на случая.

Тя и други хора пробвали да сложат пръчка в устата на питбула, само че не съумели, поради това го ритнали в бъбреците, на което стопанинът му се възпротивил.

Тя и други присъстващи пробвали да спрат притежателя, само че безрезултатно.

" Казах му: Не видя ли какво направи кучето ти? А той ми отговори: " Отивам единствено да го доразходя и ще се върна, нищо му няма на другото куче, единствено го заведете на ветеринар ", описа различен очевидец.

Местни хора са виждали въпросния мъж в региона няколко пъти, само че по мрачно и не могат да го разпознаят.

Собственичката на убитото кученце е подала сигнал до полицията за случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР