Питайте господин Христо Иванов кой с кого се е виждал.

...
Питайте господин Христо Иванов кой с кого се е виждал.
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов и кръгът Капитал“ владеят прокуратурата

Питайте господин Христо Иванов кой с кого се е виждал. Затова прикани ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, откакто за малко участва на съвещанието на краткотрайната парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса и Петьо Петров-Еврото.

" Господин Иванов има напълно въздействие в съда на прокуратурата. Кръгът " Капитал " на Иво Прокопиев има съда и прокуратурата ", отсече Пеевски без да отговори на повече журналистически въпроси.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Пеевски за малко се яви във Временната комисия за Нотариуса и Еврото, където  Надежда Йорданова  от ПП-ДБ съобщи, че Пеевски е направил изказване в прорез с дневния ред на краткотрайната комисия.

Но не Делян Пеевски, а Хамид Хамид отговори на Надежда Йорданова. " Името на Пеевски беше набъркано безпричинно от лица, които бяха пристигнали на предходното съвещание на комисията (представители на АКФ - Андрей Янкулов и Николай Стайков - б.р.) не по тематиката Нотариуса, а бяха пристигнали да вършат внушения ", сподели Хамид, който поддържа препоръчаните лица за чуване на последващо съвещание.
 Пеевски се яви на Комисията за Нотариуса и съобщи, че не е взел участие в следствие на
Пеевски се яви на Комисията за Нотариуса и съобщи, че не е взел участие в следствие на " Булгартабак "

Иска да бъдат изслушани Лозан Панов и Христо Иванов за зависимости в правосъдната система
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР