Питайте ГЕРБ дали съпредседателят на ДПС Делян пеевски не е

...
Питайте ГЕРБ дали съпредседателят на ДПС Делян пеевски не е
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Питайте ГЕРБ дали Пеевски не е ходил в централата им

Питайте ГЕРБ дали съпредседателят на Движение за права и свободи Делян пеевски не е ходил в централата на партията им. Това посъветва депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.
Той сподели, че откакто са управлявали 9 месеца взаимно с ГЕРБ-СДС внезапно се оказало, че когато настояли Движение за права и свободи да се отдели, това се оказало невероятно. " Предлагам Бойко Борисов да стане омбудсман ", пошегува се Ананиев. Това било уместно място той да се пенсионира, а и в ролята на омбудсман той щял да се сблъска с жалбите на хората, които се дължат на неговото 12-годишно ръководство. 
Ще гледаме доста деликатно кой е министърът на вътрешните работи и на електронното ръководство в служебното държавно управление на Димитър Главчев, сподели още Ананиев. Те дават отговор за изборите, стимулира се той. Той прикани Главчев и президента да създадат по този начин, че изборите да са две в едно.
Настимир Ананиев е спретнат втори в листата на претендентите за евродепутати след вътрешното допитване, той е спретнат директно след Никола Минчев. За съставянето на листите обаче ще има значение и предложенията на Демократична България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР