Питат кой е дилъра, светкат с фенерче в очите, за

...
Питат кой е дилъра, светкат с фенерче в очите, за
Коментари Харесай

ШАНТАЖ: Катаджии извличат незаконно самопризнания за дрога

Питат кой е дилъра, светкат с фенерче в очите, с цел да имат съображение за инспекция

Тестовете за опиати не постоянно са точни, само че се употребяват като средство за шантаж.

Пътни служители на реда всеобщо стопират водачи, вършат им проби за опиати, след което изискват от водачите да попълнят сведение на бял лист под тяхна диктовка. Това се случва без значение дали лидерът е споделил, че не е използвал опиат или пък, в случай че го е направил, то е било преди няколко дни. За незаконосъобразната процедура сигнализираха читатели, представени от.

Причините за всеобщите инспекции са свързани с вътрешна наредба след свадите в самата полиция около случаите на хванати дрогирани чиновници на Министерство на вътрешните работи, признаха импровизирано от там.

Сведение

Юристи обясниха, че след попълването на такова сведение, то се явява един тип признание за приложимост на опиати. По закон при съществуване на позитивна проба с тест, изработен от одобрените от нашия КАТ Drаеger DrugCheck 3000 и Drаеger DrugTest 5000 и оборване от страна на лидера, се прави и кръвна проба. „ Ако не е дадена кръвна проба, доста мъчно се потвърждава лидерът бил ли е под въздействието на наркотичното вещество или е използвал преди три дни. Проблемът е и механически, и законодателен. Първо, поради това, че употребяваните проби откриват приложимост на наркотични субстанции, когато използвалият не се намира под тяхното влияние и второ, поради това, че Наказателният кодекс криминализира шофирането „ след приложимост “ на наркотични субстанции и техни аналози, а не „ под въздействието “ на такива субстанции “, разясниха юристи.

Подлъган

Във въпросното сведение обаче водачът бива подмамен наложително да уточни и миг на приложимост, което нормално се попълня по убеждение на служителите на реда. След това униформените поучават проверявания да не дава кръвна проба с всевъзможни причини: че по този начин няма да го задържат; че няма да му вземат книжката; че всичко ще завърши по-бързо; че ще мине единствено с санкция и така нататък увещания, нямащи нищо общо със законовите разпореждания. В доста от случаите, с цел да отчетат активност, служителите на реда постановат на водача и да попълни в детайли в сведението си по какъв начин, от къде и от кого се е сдобил с опиат, което също е непозволено добиване на показания. И до момента в който инспекцията за алкохол не е наложително да е на някакво съображение, то тази за опиати следва да е единствено при изискване че на служителя на реда му е направило усещане неадекванто държание от страна на водача. То в детайли се разказва по-късно в отчета, който изготвя. Не инцидентно при проверкакатаджията постоянно светка с фенерче в очите на водача. Това му дава съображение точно да опише след това, че зениците му са били разширени, очите воднисти, зачервени и така нататък, което го е усъмнило да приложи теста за дрога.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР