Питърбро разби Шефилд Уендзи с 4:0 в първи мач от

...
Питърбро разби Шефилд Уендзи с 4:0 в първи мач от
Коментари Харесай

Питърбо разгроми Шефилд Уендзи и направи сериозна крачка към финалния мач за Чемпиъншип

Питърбро разруши Шефилд Уендзи с 4:0 в първи мач от полуфиналния плейф за влизане в Чемпиъншип. Попаденията бяха дело на Джак Тейлър, Джо Уорд, Кваме Поку и Джонсън Кларк-Харис. По този метод Питърбро е с единия крайник на финалния плейф за влизане във второто равнище на британския футбол, само че първо следва реванш на 18-и май сред тези два тима.

Питърбро бе по-активният тим, само че първият късмет бе за гостите, откакто Майкъл Смит пропиля голяма опция, като пропусна от чиста позиция, а Уил Норис показва свръхестествен инстикт. В 20-а минута Джак Тейлър изстреля отскочила топка, попаднала в него в наказателното поле, в долния ляв ъгъл на вратата - 1:0 за Питърбро.

Десетина минути преди края на първата част Джо Уорд овладя добър пас и шутира топката, която облиза напречната греда, преди да се забие в мрежата - 2:0 за Питърбро. Шефилд опита да отговори, само че Джош Уиндас пропусна в края на първото полувреме.

В 50-а минута Кваме Поку бе открит по страховит метод, като съумя да означи страховит гол с глава от близко, право в центъра на вратата - 3:0 за Питърбро. Шефилд сътвори няколко шанса, само че още веднъж пропусна и не съумя да се върне в срещата. Така се стигна до 82-а минута, когато Джонсън Кларк-Харис скочи доста високо, с цел да засече центриране на Джак Тейлър и нанесе от близко удар с глава в долния ляв ъгъл - 4:0 за Питърбро, какъвто бе и крайният резултат на срещата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР