Питър се бори с дилема, която е както логистично, така

...
Питър се бори с дилема, която е както логистично, така
Коментари Харесай

Наследство в средата на живота: справяне с болезнена неочаквана печалба

Питър се бори с алтернатива, която е както логистично, по този начин и прочувствено предизвикателство. Бизнес консултантът е на път да наследи към £250 000 и сумата доста ще облекчи идното му пенсиониране: на 63 той разказва себе си като „ излизащ от работа “.

Питър, а не същинското му име, получава изменяща живота сума, откакто и двамата му родители починаха предходната година. Той към момента се оправя с болката от гибелта на татко си - по-скорошната загуба на двамата. Но в това време той е изправен пред избор по какъв начин най-добре да вложи парите в пенсията си, по кое време да направи благотворителни дарения и по какъв начин да влага остатъка.

Смес от високи цени на жилищата, родителска спестовност и просперитетът на следвоенното потомство бейби взрив значи, че хиляди хора в Обединеното кралство са изправени пред сходни решения всяка година. Говорейки пред FT Money, получателите на непредвидени облаги разказват по какъв начин се борят с това какъв брой да прибавят към пенсионните си каси, какъв брой бързо да изплатят ипот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР