Питър Наваро, на 73 години, беше помощник на президента по

...
Питър Наваро, на 73 години, беше помощник на президента по
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Демократите и ФБР нацифицираха Америка

Питър Наваро, на 73 години, беше асистент на президента по комерсиална и индустриална политика по време на администрацията на Тръмп. Аз не го познавам.

Миналия февруари демократите го приканиха да се яви пред „ Избрания комитет на демократите за нападението от 6 януари “, показна правосъдна интервенция, опитваща се да си измисли „ въстание “ от хора, които си вършат селфита, седнали на стола на Нанси Пелоси.

Тъй като Тръмп беше оповестил привилегия на изпълнителната власт, Питър Наваро просто съблюдава правото на президента и отхвърли да се появи.

В това няма нищо извънредно. Случвало се е цяла безкрайност. Лично аз не знам дали изпълнителната привилегия е добра концепция, само че е реалност.

Това, което се случи с Наваро, е невиждано. В началото на юни петима въоръжени сътрудници на ФБР го хванаха, до момента в който се качваше на полет за Тенеси, сложиха му белезници, сложиха го в железа и го сложиха в изолационна килия.

Това не е естествена процедура от страна на ФБР. Това си е чиста процедура на Гестапо. Това ми припомня за първите години на нацистка Германия.

Съдилищата щяха да отхвърлят подправените обвинявания против политически съперници, само че когато оправданият човек излезеше от постройката на съда, той биваше хванат от Гестапо и без значение от това хвърлен в пандиза.

Нормалната процедура е да се позволи въпросът с искане за отвод от изпълнителна привилегия или да се трансферира въпросът в ръцете на съда. Но вместо естествена законова процедура, някогашен асистент на президента на Съединените щати получи отношение като от Гестапо.

Всеки американец би трябвало да бъде шокиран от това, само че не е по този начин. Демократите считат, че е отлично, че един злобен, расистки член на администрацията на Тръмп е получил заслужената си компенсация. Преститутите не виждат нищо неприятно.

Очевидно ACLU е прекомерно ангажиран със основаването на права за транссексуалните, с цел да се тревожи за Конституцията. Републиканците, в това число Тръмп, се отнасяха към Джулиан Асандж по-зле, в сравнение с демократите към Наваро.

С други думи, всичко е толкоз политизирано, че няма място за Конституцията.

В доста страни да си в политиката е билет за пандиза. Арестуването на някогашни президенти от техните политически съперници е южноамериканска традиция. Това е традиция, която демократите и ФБР придвижиха в Америка.

Демократите вградиха различия в Америка със своята политика на еднаквост, сериозна расова доктрина и политика на отворени граници и корумпираха Министерството на правораздаването и го трансфораха в политическо оръжие. Демократите бият смъртния звън за „ земята на свободните “.

Развяването на знамето на 4 юли не може да върне нашата независимост. Американците, несъмнено, ще забият главите си в пясъка и ще отхвърлят, както постоянно вършат, когато са изправени пред неуместни обстоятелства за страната си. Следователно нищо няма да бъде направено, с цел да се спре нацификацията на Америка.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР