Питър Андре сподели възхищението си от съпругата си Емили Макдона

...
Питър Андре сподели възхищението си от съпругата си Емили Макдона
Коментари Харесай

Питър Андре хвали бременната си съпруга Емили, че е изчакала да навърши трийсет години, за да направи голяма промяна в живота

Питър Андре показа възхищението си от брачната половинка си Емили Макдона след нейните мнения за обществените медии.

34-годишната Емили по-рано сподели, че „ не се е чувствала подготвена да се захване “ с сходни платформи, до момента в който не навърши трийсет години и не започва акаунта си в Instagram до 2020 година, да вземем за пример. Тя също споделя угриженост като родител по отношение на кибертормоза.

Докторът е родител на Мили, на девет години, и Тео, на седем години, със брачна половинка си Питър, на 50 години. Емили и Питър, които чакат още едно бебе дружно, следва през идващите месеци - не показвайте лицата на двете им деца на такива платформи.

Питър отразява признанието на Емили в колоната си за New! списание. Той сподели, че тя е говорила за неналичието на сметки в обществените медии „ до момента в който навърши тридесетте години “, до момента в който рекламирала новоиздадената си книга „ Здрав разум, благополучен ти “.

Обсъждайки обстановката, Питър – който е женен за Емили от 2015 година - написа за брачната половинка си: „ Наистина й се удивлявам за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР