Питър Андре сподели стриктното родителско правило, което е имал за

...
Питър Андре сподели стриктното родителско правило, което е имал за
Коментари Харесай

Питър Андре разкрива единственото стриктно родителско правило, което е спазвал за децата Принцеса и Джуниър

Питър Андре показа прецизното родителско предписание, което е имал за Принцесата и Джуниър, откакто влезе в полемика по отношение на детски състезания за хубост.

По време на неотдавнашен сегмент от Loose Women, артистът на Mysterious Girl, 50, и брачната половинка му Емили Макдона, 34, се причислиха към участниците, с цел да обсъдят нейната бременност и живота си. В един миг те бяха запитани какво мислят за състезанията за хубост - тематика, която участниците обсъждаха по-рано в шоуто.

Емили беше първата, която отговори, като сподели на домакините: „ За мен, в случай че децата ми бяха в действителност буйни и в действителност желаеха да създадат нещо, не бих желал да им преча на пътя да го създадат. Също по този начин, Опитвам се да не се концентрирам прекалено много върху външния им тип. Опитвам се да се съсредоточа върху другите неща, в които са положителни.

" Особено за девойките, тъй като има значителен напън, нали? Малко на оградата, само че евентуално няма да ги предизвиквам да го вършат, в случай че желаят, бих желал да ги спра. " Тогава Пийт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР