Питър Андре признава страховете си от остаряването, като говори за

...
Питър Андре признава страховете си от остаряването, като говори за
Коментари Харесай

51-годишният Питър Андре изразява страховете си от остаряването, като признава, че „Болестта на Алцхаймер е наистина страшна“

Питър Андре признава страховете си от остаряването, като приказва за ранната диагноза Алцхаймер на Фиона Филипс.

51-годишната звезда се готви да стане татко за пети път със брачната половинка си Емили, на 34 години, очаквайки третото им дете дружно. Бащата също споделя две деца с първата си брачна половинка Кейти Прайс.

Разказвайки за терзанията си по отношение на остаряването, Питър сподели: „ Лорейн Кели неотдавна описа за своите здравословни страхове, когато остарява, и сподели, че нейната другарка Фиона Ранната диагноза на Алцхаймер на Филипс я разтревожи.

„ Болестта на Алцхаймер е толкоз страшна и макар че лекуването се усъвършенства в някои области, към момента не намираме лек за заболяването. “ Телевизионерът призна, че пробва да оцени това, което има, вместо да се концентрира върху безпокойството за неща, които са отвън неговия надзор.

„ Остаряването ми минава през мозъка и ме тревожи, само че в края на деня не можем да предвидим какво е ще ни се случи. Трябва да оценя това, което имам тъкмо сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР