Питър Андре отдаде почит на своята приятелка Кейт Гарауей след

...
Питър Андре отдаде почит на своята приятелка Кейт Гарауей след
Коментари Харесай

Питър Андре отдаде почит на „красивата личност“ Кейт Гарауей след трагичната смърт на Дерек Дрейпър

Питър Андре отдаде респект на своята другарка Кейт Гарауей след гибелта на нейния брачен партньор Дерек Дрейпър, откакто той се бори интензивно със здравето борби след заразяване с Covid-19 през март 2020 година

49-годишната австралийска поп звезда и реализатор от Уест Енд е работила с телевизионната водеща Кейт в Good Morning Britain и сподели, че тя постоянно му се е доверявала за това какъв брой сложни бяха нещата за Дерек, който прекара по-голямата част от последните няколко години в болница.

Говорейки за GBNews през днешния ден, Питър сподели: „ Познавам Кейт доста добре. Мисля, че това, което е толкоз тъжно в това, е, че всички се усещаме по този начин, като че ли сме минали през последните няколко години с тях двамата. И несъмнено, това се случи след Коронавирус и беше като същинската история на Коронавирус. Това е доста, доста тъжно. И знаете ли, Кейт е просто толкоз хубав човек - че това е сърцераздирателно. Нейната непримиримост преди малко ни въодушеви. Тя в никакъв случай не го е напускала. "

Питър продължи да приказва за при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР