Питам ви, вие вярвате ли, че разследващите, особено главния прокурор

...
Питам ви, вие вярвате ли, че разследващите, особено главния прокурор
Коментари Харесай

Илиян Василев: Щяха ли да признаят прокурор и държава, ако убийството на Виктория е поръчково?

" Питам ви, вие вярвате ли, че проверяващите, изключително основния прокурор ще допусне, в случай че се окаже, че убийството е поръчково от засегнатите лица в нейния репортаж против Джи Пи Груп, следствието да стигне до край, да разкрият цялата скица с поръчителите, а съдът ще ги осъди и постави зад решетките. Така както в Македония вкараха в пандиза някогашния министър председател, а в Румъния представители на съвсем всички топ позиции във властта?
Прокуратурата и полицията са пленени, те не могат да извършват своите функционалности професионално и добросъвестно ". Това написа енергийният специалист и някогашен посланик Илиян Василев в обществените мрежи.
" Вчера получиха следващите си награди - доста коли, нови пари, нови лаборатории. Питам какво от това, откакто лабораторията не може да открие сама убийците, нито да ги упрекна, нито да ги осъди.
Ето за тази проказа иде тирада, за този цялостен разпад на страната да подсигурява сигурността на обособения жители и възмездието при положение на закононарушение.
Те са си решили уравнението на сигурността и Борисов и Доган и Пеевски вървят с големи охрани за десетки милиони за които ние плащаме. Ние с вас нямаме тази привилегия, Виктория също не бе измежду " заслужилите " Неговата благосклонност.
В какво превърнахте България за 10 години ръководство? ", попита още Василев.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР