Питали ли сте се кой върти ресторанта на Шеф Борис

...
Питали ли сте се кой върти ресторанта на Шеф Борис
Коментари Харесай

Не е истина какво направи една красавица с ресторанта на шеф Петров в София, докато той яде бой във ВИП Брадър

Питали ли сте се кой върти ресторанта на Шеф Борис Петров, до момента в който той яде пердах във „ВИП Брадър“? За да е спокоен, че всичко ще е наред с бизнеса му, до момента в който отсъства от цивилизацията, шефът се е доверил на победителката от първия „Лорд ъф дъ шефс“ Сидония Радева.

Известната кулинарка е натоварена със задачата да надзирава подчинените на Боби Петров и да управлява протичащото се в заведението.
Претенциозния готвач не мислил доста и решил, че може да се довери само на Сидония, чийто умения познава доста добре още от шоуто. От няколко месеца Сидония замества шефа в личния му ресторант в центъра на столицата и съумява да очарова клиентите му с истинските си хрумвания в кухнята, където има богат опит от личните си заведения за хранене, написа „Lifeonline.bg“.


Веднага откакто завоюва „Лорд ъф дъ шефс“ през 2011 година Сидония се снабди с първокласен ресторант в центъра на столицата. Година по-късно се измести в доста по-просторна резиденция, където събираше отбрано общество ценители на изисканите блюда.

В последно време Радева се е отдала на консултантска работа и е търсена за правене менютата на първокласни заведения за хранене в София, Пловдив и по Черноморието.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР